Kaiku ja porukat Instagramissa

lauantai 13. syyskuuta 2014

FCI World Dog Show, 8.8.2014, Helsinki

Messukeskuksessakin tuli siis Kaikun kanssa pyörähdettyä.

Paikalle pääseminen sujui yllättävän hyvin, vaikka hiukan stressasikin aamuruuhkassa Pasilaa kohti ajella. Paikan päällä järjestelyt jälleen kerran todella hyvät ja Tollerikehäkin Voittaja-näyttelyistä tutulla paikalla, joten suunnistaminen oli helppoa.

Kehän laidalla tuli juteltua Nova Scotiasta kotoisin olevan Kanadalaismiehen kanssa ja hän kommentoi suomalaisten tollereiden olevan kauniita, kovin samallaisia kuin heillä päin. Mielenkiinnolla jäin siis odottamaan tuomarin arviota Kaikusta ja muista suomalais-tolloista. Tuomari tuntui arvostelevan koiria aikamoista tahtia, joten jännittämisaikaa ei ollut ainakaan liikaa.

Pärjättiin kovassa joukossa varsin mukavasti, joskin onnistuin olemaan aivan pihalla näyttelysäännöistä. Minua valaistiin asiasta sen verran, että kyseessä on yleis-eurooppalaiset näyttelysäännöt, en vain muista nähneeni tästä mainintaa nayttelykirjeessä tai muissakaan infopaketeissa. No, lopputulos kuitenkin varsin hyvä.

Tulokset:
AVO-ERI, AVK3

Arvostelu:
Great style, attitude, size and condition.

Tuomari Richard Meen, Canada

Tuota... Tästä arvostelustako maksettiin tosiaan se noin 80 €? Olisi tietysti ollut mukava tietää miksi olimme juurikin luokkamme kolmansia. Mitä oli vialla ettemme sijoittuneet paremmin ja mitä erityisen hyvää koirassa oli, kun kuitenkin kolmanneksi pääsimme?

Tosi raivostuttavaa! Olin niin ärtynyt tästä arvostelusta, että en edes viitsinyt blogia sen vuoksi päivittää. Ja arvostelupaperin saadessani ymmärsin myös miten tuomari pystyi niin rivakkaa tahtia koiria arvostelemaan..

Kuva (c) Virpi Laaksonen, http://virpilaaksonen.kuvat.fi

No, tuomareilla on erilaisia tyylejä ja tällä kertaa tällainen arvostelu. Hyvä kokemus kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti