Kaiku ja porukat Instagramissa

maanantai 4. elokuuta 2014

Taipparit, 2.8.2014 Vimpeli

Vimpelin taipparit on käyty ja läpi meni! Yksi läpäisseistä koirista on Kaikun rakas veli Oiva, joten hieno Höpöhäntä-päivä oli siis :) Onnea Tiinalle ja Oivalle vielä!


Vesityötä en ollut edes pohtinut pahemmin, sillä yleensä Kaiku on ollut todella varma vesinoutojen kanssa, niin myös tällä kertaa.

Kun kävin kurkkimassa yleisössä koepaikkaa, alkoi kuitenkin jännittää tosissaan, sillä hakualue oli aika pusikkoista puistomaista metsää. Olemme lähinnä treenanneet havumetsissä, joten aika paljon jännitin hakuruutua.

Hakuruudussa markkeerausvaris tuli nopeasti, no problemo ja sain Kaikun hyvin seuraavallekin noudolle. Kolmannen kohdalla aloin jännittää tosissaan ja mietin vaan että kunpa Kaiku vielä jaksaisi. Neljännelle lähetettäessä en varmaan edes ajatellut enää mitään muuta kuin että universumi antaisi Kaikun löytää vielä yhden variksen.. Ja tulihan se sieltä hyvällä tahdilla! Olin niiiiiiiiiin onnellinen ja huojentunut kun tuomari käski kytkeä koiran. JEEEEEEEE! Palautuksissa olisi kyllä ollut toivomisen varaa, mutta ilmeisesti olivat kuitenkin sen verran hyviä, ettei niistä tullut negatiivista mainintaa arvosteluun.

Hakuruudun jälkeen tuli pieni tauko, jonka aikana ehti vähän koota ajatuksia. Saatoin juhlia vähän liian aikaisin, mutta onnistunut vauhdikas ruutu oli kyllä jo voitto itsessään. Nyt ehti hetken muistutella itselleen että ei se koe vielä ole läpäisty..

Kanijäljet sujuivat kaikilta tosi nopeasti ja kaikki ryhmästämme jäljelle päässeet läpäisivät tämänkin osuuden. Tosi taitavia koiria. Omalta osalta jälki meni vähän jossain unessa, me vaan rämmittiin sinne metsään ja homma hoitui. Kani ei taaskaan tullut aivan käteen asti, vaan tipahti juuri kun olin saamassa sitä. Palautuksia täytyy siis treenata reippaasti loppukesän ja talven aikana.

Loppukesälle ohjelmassa siis NOME-treenejä ja MEJÄä olisi hyvä myös muistutella. Tällä viikolla jatkuu ohjatut agitreenitkin, joten näillä eväillä saadaan varmasti kesä ja syksy mukavasti kulumaan. Katsotaan miten omat taidot riittää tuon NOME:n treenaamisessa, että mikä koekunto meillä ensi kesänä on. Toiveissa kuitenkin ALO-startti ensi kesän alkupuolelle.


1 kommentti:

  1. Hurrrjasti onnea suurelle noutajalle vielä tätäkin kautta! Tästä on hyvä jatkaa. :)

    VastaaPoista