Kaiku ja porukat Instagramissa

sunnuntai 21. syyskuuta 2014

KR-näyttely, 13.9.2014, Porvoo

Sertin metsästys jatkui Porvoossa.

Näyttelyt sujuivat kaikin puolin mukavasti, mutta PU-kehässä edellinen koira alkoi ärisemään juuri raviin lähtiessä ja Kaiku kuumeni tästä aivan täysin. Kaiku ei muille koirille juuri murise, mutta nyt ei ravaamisesta enää tullut mitään ja palkatessakin Kaiku nappasi niin kiihkeästi lihapullaan, että pieni haava tuli sormeen.

Tuomari pudotti ymmärrettävästi juuri meidät kaksi "huonosti käyttäytynyttä" pois sijoituksilta. Sertiä jaettaessa kaikilla sijoittuneilla oli sertit täynnä ja siten varaserti sitten päätyi meille.

Tulokset: KÄY ERI, KÄK1, SA, VaSert

Arvostelu: Bra huvud, passande ögonfärg. Bra hals.Lagomt vinklad fram och bak. Litet lösa frambens rörelser men rör sig bra från sidan. Vacra linjer med korrekt päls kvalitet. Trevlig temperament. Bra svans.

Tuomari: Bo Skalin, Ruotsi
PU-kehä

Vara-valio ;)

Hieman jäi Porvoon keikasta harmittamaan se, että edellämme olleen koiran omistaja räyhäsi ystävälleen pari häkkiä sivumpana siitä, että olimme olleet Kaikun kanssa hänen mielestään liian lähellä ja siitä syystä heidän näyttelynsä oli nyt pilalla. Hetken päästä sama tarina vielä puhelimessa. Huhhuh!!

Kuten ylimmästä kuvastakin näkee (otettu juuri ennen kun lähdettiin koko porukalla raviin) niin Kaiku on ihan sopivan matkan päässä edellisestä ja Kaiku on tyypilliseen tapaansa täysin keskittynyt lihapullaan. Ja edellinen koira tuijottaa Kakea jo nyt.. En tietenkään viitsinyt mennä mitään sanomaan, mutta jäi vain itseani harmittamaan :/

3 kommenttia:

 1. Onnea uudelle FI MVA:lle :) Taitava ja komea Kaiku!

  PS. Omaan arvoonsa tuommoiset ikävät kokemukset ja nokka kohti uusia haasteita :)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Onneksi Hyvinkäällä tosiaan meni ihan nappiin, eli kaikki hyvin loppu hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Tosi tylsää kun toinen alkaa räyhään.. Menee helposti oma suoritus pilalle... =( Mullekin on joku joskus sanonut kehässä että voisinko pysyä kauempana, kun sen oma koira alkaa räyhään jos ollaan liian lähellä..Onneksi ei oman kanssa ole sitä ongelmaa! =) Onnea uudelle valiolle!!!!!

  VastaaPoista