Kaiku ja porukat Instagramissa

torstai 31. heinäkuuta 2014

Jes, vihdoinkin koepaikka taippareihin!!

Jeee! Vihdoinkin koepaikka taippareihin! Maanantaina vihdoin tuli kauan odotettu vahvistusviesti, että koepaikka saatiin Tolleritaippareihin. Enpä ehtinytkään ilmottautua kuin 5:n eri kokeeseen, ennen kuin paikka irtosi.. Puuh! Taippareissa mukana myös Kaikun veli, joten kivaa että on tuttuja naamoja kokeessa helpottamassa jännitystä.

SNJ:n kesäleirin treenistä jäi hyvä maku, saatiin tosi paljon onnistuneita noutoja alle. Nyt vielä tehty muutamat treenit kotosalla ja kasvattajan luona, niin oisikohan tuo koira nyt taipparikunnossa. Hankalin paikka meille tulee varmasti olemaan hakuruutu. Toivotaan, toivotaan että Kaikulla säilyy riittävän pitkään luottamus siihen että ruudussa tosiaan on vielä lintusia.

Viikonloppuna siis tiukat paikat edessä, raporttia seuraa...

Muita tulevia tapahtumia on ensi viikolla järjestettävä FCI World Dog Show, johon ei kyllä olla yhtään valmistauduttu (no, Mäntsälän näyttelyitä lukuunottamatta). Tavoitteena olisi tänään trimmailla hapsottavat korvakarvat (ne on kohta rastoilla) ja tassukarvat, sekä lyhentää kynnet. Tulossa siis Kaikun inhokki päivä ;)

MaailmanVoittaja-näyttelyihin meillä ei ole mitään tavoitteita tai odotuksia. Kunhan mennään fiilistelemään ja katsomaan meininkejä. Kaikulla on lähtenyt aika paljon karvaa ja kuitenkin meillä nyt tärkeimpänä prioriteettina on tämän viikon taipparit. Aikataulujen suhteen tuo perjantai tulee olemaan aivan järkyttävä. Kehä alkaa klo 9:00, joka tarkoittaa sitä että jos julkisilla haluaa messukeskukseen mennä niin saat sitten jakaa junan tsiljoonan ärtyisän työmatkalaisen kanssa. Ja eihän koiran kuljetus mikään ongelma ole, vaan se kevythäkki..

Sen lisäksi, että messarilla pitää olla naurettavan aikaisin (minulla on vaikeuksia päästä edes töihin yhdeksäksi ja nyt pitäisi olla jo aiemmin, piski puunattuna ja itse edes jollain tavalla ihmismäisessä olemuksessa) , niin tollereita on ilmoitettu näyttelyihin 99 kpl. 99!!!!!!! Huh :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti