Kaiku ja porukat Instagramissa

torstai 31. heinäkuuta 2014

Näyttelyt: Mäntsälä KR, 20.7.2014

Päätin ilmoittaa Kaikun Mäntsälän näyttelyihin jotta saisimme vielä ennen MaailmanVoittajaa pientä näyttelytreeniä ja kun nämä näyttelyt olivat niin edulliset ja lähelläkin meitä. Valmistautumista hankaloittivat samalle viikonlopulle osuva SummerSound festari, jossa olemme kaveriporukalla olleet mukana jo useamman vuoden ja tänäkin vuonna kaikki kolme päivää. Kun vielä näyttelykirjeestä kävi ilmi että tuomari on vaihtunut, harkitsin että olisiko pitänyt jättää näyttelyt kokonaan väliin.

Päätin kuitenkin lähteä treenin vuoksi pyörähtämään näyttelyissä. Kaikun siistimiset jäivät "hieman" viimetinkaan, tassukarvatkin leikkasin kehän laidalla hetki ennen kehään menoa ;P Ja trimmaamisesta ei tosiaan ollut kyse, sillä töyhtöt todellakin leikattiin kynsisaksilla. Lopputuloskin oli hieman.. eh.. karu. No, vähän sopivaa sukimista, niin kyllä sen hetken vältti.

Kehässä Kaiku oli jotenkin super energinen, tuomariakin tämä taisi miellyttää kun useampaan kertaan mainitsi 'sähäkän pikku uroksen' Kaikusta puhuessaan. Ja tosiaan, Kaiku oli ehdottomasti pienimpiä uroksia tässä näyttelyssä. Kehän laidalla tilannetta seuraillessani ajattelin, että ei varmaan pärjätä kun kaikki muut on niin kookkaita ja komeita uroksia.

Loppuhyvin kaikki hyvin, tulimme avoimessa luokassa ykköseksi ja kaikista uroksista kolmanneksi. Juu, niin.. Kaikuhan olisi voinut olla vielä nuorten luokassa, mutta koska emäntä on taas vähän väsyneenä ilmoittanut koiraansa, niin ollaan parit viimeiset näyttelyt oltu jo avoimessa luokassa :D Sertikin saatiin, mutta harmillisesti kaksi päivää liian aikaisin.

Tulokset:
AVO-ERI, AVK1, SA, PU3, SERT

Arvostelu:
Hyvän kokoinen uros. Erinomaista rotutyyppiä. hyvät mittasuhteet. Hieno maskuliininen pää. Valpas ilme. Hyvä kaula. Vahva selkä. Erinomainen runko, hyvät kulmaukset. Hyvä raajaluusto ja tassut. Liikkuu sivulta terhakkaasti hyvällä askelmitalla ja asenteella, hyvin häntäänsä käyttäen. kaunis väritys. Hyvä karvapeite. Mukava kokonaisuus.
Tuomari: Kati Heiskanen


Kuva: korvakoirat.kuvat.fi
Näyttelyissä mukana myös Kaikun sisko Minni, joka tuli luokkansa toiseksi ja sai myöskin kolmannen sertinsä! Onnea! Kiitoksia Minnin entouragelle juttuseurasta ja valokuvista :)
Kuvannut Henna Kurhila

Kuvannut Suvi Sivo

Mielenkiinnolla jäämme odottamaan kuinka kauan se viimeisen sertin metsästys jatkuu. Tuntuu että nyt näitä on tullut ihan yllättävinä hetkinä, siis silloin kun itse katson koiraani ja ajattelen että tänään saa olla tyytyväinen jos tulee EH.. Voipi olla että se viimeinen serti tulee sitten joskus vuosien päästä..

1 kommentti:

  1. Hieno komea uros sulla, luulen että se vika sertikin tulee pian!!! =) Tsemppiä sen metsästykseen...

    VastaaPoista