Kaiku ja porukat Instagramissa

maanantai 16. kesäkuuta 2014

Näyttelyt: Pöytyä KR, 15.6.2014

Pyörähdettiin Kaikun kanssa eilen aurinkoisella Pöytyällä ja meni kyllä aika nappiin tämä reissu! Näyttelyyn oli ilmoitettu yhteensä vain 11 tolleria, joista vielä yksi jäi tulematta paikalle. Aika pieni porukka siis.

Kommelluksitta emme tietenkään Kaikun kanssa selvinneet tälläkään kertaa, sillä heti ensimmäistä kierrosta avo-kehässä ravatessamme huomasin näyttelyhihnan irronneen pannasta :D Onneksi lihapullista sekaisin menevä koiruus ei tajunnut lähteä viereltä hortoilemaan minnekään, niinpä ravailimme loppu ringin niin että minä pidin pelkästä snake-pannasta kiinni. Olisipa ollut kiva nähdä oma ilmeeni kun tajusin koiran menevän omia menojaan, mutta kukapa tietää jos vaikka tämän sähläyksen ansiosta jäimme tuomarin mieleen paremmin. 'All publicity is good publicity?', ja niin edelleen.. D:

Loppu päivä sujui oikein mukavasti vaikka jännitin ryhmäkehää tosi paljon. Onneksi viereisestä teltasta tuli neuvoja ja ohjeistusta ryhmäkehän kulusta :) Minut myös värvättiin esittämään heidän yhtä cavalier kingcharlesinspanieli koiraansa ROP-kasvattajaryhmään. Esitettävä Fani hurmasi minut täysin, huikean suloinen koira. Oli oikein mielenkiintoista päästä kokeilemaan pienemmän koiran esittämistä, mutta alla olevasta kuvasta näemme, että vielä olisi harjoiteltavaa. Kennel Wauhtipyörän oli kuitenkin BIS-KASV, joten ei se minunkaan osaltani aivan penkin alle mennyt :)

Kennel Wauhtipyörän cavalier kingcharlesinspanielit BIS-kasvattajaryhmä, onnea!

Kaiku siis:
AVO-ERI, AVK1, ROP, SERT
Ryhmäkehässä pääsimme 6:n parhaan joukkoon, mutta ei sijoitusta.

Arvostelu:
Erinomainen tyyppi ja koko. Urosmainen. Kaunis pää ja ilme. Oikea hampaisto. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen eturinta. Hyvät kulmaukset ja sivuliikkeet. Etuliike voisi olla tasapainoisempi. Oikeat merkit ja karvan laatu.

Tuomari: Irina Poletaeva


Kaikusta ei valitettavasti ole eiliseltä poseerauskuvaa, kaksin kun olimme liikkeellä. Lisäilen kuvia, jos jostakin sellaisia saan haltuuni.

Jälkipuintia: Ryhmäkehässä pyörähtäminen oli mielenkiintoista, mutta ihmettelen hiukan systeemiä. Tällä kertaa tuomarina oli Leila Kärkäs, joka siis nosti ryhmän parhaiksi 3 spanielia ja portugalinvesikoiran. Ilmeisesti siis eri spanielit olivat erittäin hyviä tässä näyttelyssä. Pohdin vain, että kuinkahan paljon tuomarin oma mielirotu painottuu näissä valinnoissa?

Sen vähäisen verran kun olen ryhmätuloksia katsellut, niin vaikuttaa siltä että noutajien on melko hankalaa pärjätä ryhmäkilpailussa, vai olenko ihan hakoteillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti