Kaiku ja porukat Instagramissa

maanantai 9. kesäkuuta 2014

Tollerileiri, 6.-8.6 Himos

Pyörähdettiin Kaikun kanssa ensimmäistä kertaa Tolleriyhdistyksen tollerileirillä ja mukavaa oli!

Treenasimme NOU-ryhmässä ja treenisuunnitelmaa läpikäydessä ajattelin, että tulipa ilmottauduttua "liian helppoon" ryhmään. Ryhmämme oli kuitenkin sen verran pieni, että treeniä oli mahdollista räätälöidä tarpeen mukaan ja me saimme siis Kaikun kanssa tehdä hiukan haastavampia juttuja. Lisäksi ryhmän juoksuisesta nartusta saimme hyvää häiriötä treeniin.

Näin jälkikäteen ajatellen, perusasioiden kertaaminen ja vahvistaminen teki meille kyllä todella hyvää. Kaikulla on haku ollut vähän laiskaa viimeaikoina, joten erityisesti sen onnistumiseen olen tyytyväinen. Koira sai varmuutta ja ohjaaja onnistumisia. Ja onhan se kivaa kerrankin olla ryhmässä edistynein ;)

Kouluttajan mielestä olisimme valmiita taipumuskokeisiin, mutta kovin hankalaa tuntuu olevan koepaikan saaminen! Kahdesti olen ilmottanut ja lopputuloksena 7. ja 10. varasija.. Harmittaa, kun kokeisiin ilmoittautuessa joutuu kuitenkin varaamaan koko viikonlopun koetta varten JOS vaikka koepaikka irtoaisi. Kun saa tiedon koepaikasta/varasijasta, niin on jo myöhäistä ilmoittautua esim. näyttelyihin.

Ei Heilaa(n) helluntaina, vaan Tyryyn tekemään vesinoutoja
 Sain myös viimeinkin ilmoittauduttua SNJ:n leirin koulutusryhmiin. Ma-ti NOME alo sekä to-pe NOME alo on meidän treenilukkarissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti