Kaiku ja porukat Instagramissa

maanantai 12. toukokuuta 2014

Näyttelyt: Turku KV, 19.1.2014 Turun messuhalli

Messarin näyttelyistä innostuneena ilmottauduin hetimiten seuraaviin näyttelyihin ja päätin yhdistää näyttelyreissuun miniloman. Pakkauduimme siis Kaikun ja äitini kanssa pikkuruiseen 92-vuoden Renault Cliooni kauhean tavaramäärän kera (kyllä, se auto on tilaihme!) ja suuntasimme kohti Turkua.

Oli mielenkiintoinen kokemus majoittua ensimmäistä kertaa koiran kanssa hotelliin. Varasin huoneen näyttelyiden sivuillakin mainostettuun HamburgerBörsiin. Kaikki meni tosi kivasti! Aulassa ihmiset rapsuttelivat Kaikua ja hotelli antoi pienen lahjapussukan mukaan koiralle :)

Koska olimme aivanTurun keskustassa ja näyttelypaikka oli melko lähellä, luulin voivani ottaa rennosti näyttelyaamuna, VÄÄRIN!! Minä se kyllä osaan järjestää kiirettä ja stressiä itselleni vaikka olisi muuten tehty kaikki niin helpoksi. Eli, talla pohjassa näyttelypaikalle ja äiti kantamaan kevythäkkiä kohti kehää. Voi äiti parkaa, kun joutui kuuntelemaan äksyilyäni.

Onneksi kehän laidalla oli jo paljon tuttua porukkaa ja stressitasoja saatiin vähän laskettua :) Koira nopeasti suihkupullon ja harjan alle ja itselle jakku niskaan ja kehään. Äiti toimi kameraoperaattorina, joten kuviakin jäi muistoksi tästä reissusta.

Ilmeisesti me Kaikun kanssa toimitaan aika hyvin paineen alla, sillä kehässä sujui tosi hyvin, vaikka ei lainkaan keritty ottaa testiraveja ennen kehään menoa.

Arvostelu:
JUN ERI, JUK1, SA, PU3 SERT

Erinomaista tyyppiä oleva keskivahva erittäin lupaava runkoinen juniori, joka voisi esiintyä hieman hoikempana. Hyvä ylälinja. Hieman pitkä lanneosa. Erinomainen lupaava pää ja ilme. Tyypilliset kulmaukset ja erinomaiset liikkeet. Löysyyttä edessä.

Tuomari: Jaana Hartus

JEEEEE!!!! Eka serti! En ollenkaan edes tajunnut sitä kun jotain tuupattiin käteen ja onniteltiin. Ajattelin että antoivat väärälle henkilölle.:D

 Lopuksi pyörähdettiin vielä kasvattajaryhmänä kehässä, tämäkin ihan uusi kokemus minulle! Hyvältä näytettiin!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti