Kaiku ja porukat Instagramissa

maanantai 12. toukokuuta 2014

Näyttelyt: Kouvola RN 1.3.2014

Turun näyttelyiden jäljiltä päädyin ilmoittautumaan Kouvolan ryhmänäyttelyihin, mutta tämän reissun olisi kyllä voinut jättää väliin :P

Kaikulle nimittäin sattui kauhea karvanlähtö, pahin aika juuri tälle viikonlopulle. No, pakko myöntää että omaa tyhmyyttäni vien Kaikun vielä uimaan edellisenä iltana, en vain raaskinut perua uintikertaa Onnenkoirassa muiden pentuelaisten kanssa, kun Kaiku nauttii polskimisesta niin kovasti!

No, kaiken tämän seurauksena Kaikun takamuksesta lähti karvaa tuppoina ja keräsin niitä vielä näyttelypaikallakin kakkapussillisen verran piskistä irti. Harjaamalla Kaikun turkin sai siedettäväksi, kunnes koira liikahti, jolloin taas uusi tuppo lähti sojottamaan jostain. Pahinta on tietenkin se, kun juuri on saanut koiransa mielestään hyväksi harjattua ja sitten vilkaisee kilpasiskoja ja -veljiä ja toteaa, että ei nyt ihan samalla tasolla olla :D Nyt se naurattaa, mutta silloin ei..!

Pahinta koko reissussa oli kuitenkin hallin aivan kauhea pohjamateriaali. Hallin vihreä "tekonurmi" oli pöllyävää vihreää jauhetta ja eikös Kaiku päättänytkin helpottaa kutisevaa karvanlähtöään piehtaroimalla juuri ennen kehää. Vihreää oli todella vaikea saada turkista (housuista, kengistä, takista, häkistä, laukusta..) irti, joten kehään mentiin hiukan vihertävällä turkilla :)

Tuomarilla oli todella tiukka linja. Uroksissa SA vain Kaikun kehässä kilpailleelle Zaraja Remingonille (VSP, SERT). Nartuissa SA:ta sentään 4:lle. Oli kyllä vähän kummallista. Saimme kuitenkin hyvän arvostelun, mikä ei tässä karvatilanteessa suinkaan ollut itsestäänselvyys. Myös maininta hyvästä esittämisestä lämmitti mieltä ja täten uskaltaudun kai vielä toistekin kehiin :)

Arvostelu:
NUO ERI, NUK2

Maskuliininen uros, erinomaista tyyppiä. Hyvät mittasuhteet. Maskuliininen hyvän mallinen pää, jossa sopiva vahvuus. Hyvä kaula ja ylälinja. Hieman niukasti kulmautunut edestä, sopivasti takaa. Hyvä runko ja luusto. Hieman lyhyt lantio. Löysyyttä kyynerpäissä. Sivusta liikkuu hyvin ja kantaa itsensä hyvin. Turkki lähdössä, mutta erittäin hyvän laatuista. Miellyttävä käytös ja esitetään hyvin.

Tuomari: Tarja Hovila


Note to self: Älä enää laita näyttelyihin matalia farkkuja, vaikka luuletkin, että aluspaita seivaa tilanteen.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti