Kaiku ja porukat Instagramissa

lauantai 3. toukokuuta 2014

Näyttelyt: Tollershow junioriluokka, Lahti 1.9.2013

Tollershowhun valmistautuminen meni lievästi sanottuna 'viime tippaan'. Lähdin jo valmiiksi hiukan myöhässä liikenteeseen, mutta monien mutkien kautta matkamme kesti kauemmin ja jossain vaiheessa matkalla Espoosta Lahteen olin aivan varma ettemme edes ehdi kehäämme.

No, Lahden Radiomäen kentälle saavuttiin noin 5 min ennen kehän alkua.  Autolta kehille päin ryysätessäni minulla oli toisessä kädessä koira, toisessa kevythäkki ja olalla kassi. Parkkipaikalla, puolessa välissä matkaa totesin, että nopeammin pääsen jos hylkään häkin ja ryntään koiran kanssa kehille. Koiraa en ehtinyt edes harjata, kun jo kehään piti mennä. Onni onnettomuudessa oli rankka sade, joka pörhisti Kaikun turkin näyttämään entistäkin paksummalta ja olisi muutenkin tehnyt harjaamisesta turhaa. :D

Aamupäivän stressin ja jännityksen päätteeksi näyttelyt sujuivatkin odotettua paremmin, kun Kaiku ja velipoika sijoittuivat kilpailuluokassa (Kaiku 4. ja velipoika 3.). Nämä olivat vasta kolmannet näyttelyt, joten edelleen palloilen kehässä miten sattuu ja olen pihalla tapahtumien kulusta.

Arvostelu:
JUN ERI, JUK 4

Erinom. tyyppiä olevan, erinom. lihaskunnossa esiintyvä kompakti nuorukainen, jolla varsin lupaava pää. Hyvät silmät. Ikäisekseen erittäin hyvä runko. Kaula voisi olla hieman pidempi. Hieman pysty olkavarsi, muuten kulmaukset OK! Liikkuu tyypillisen leveällä askeleella.

Tuomari Jaana Hartus


Sijoittuneet urokset, huomatkaa Kaikun hieno poseeraus. (c) Risto Syrjä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti