Kaiku ja porukat Instagramissa

maanantai 27. maaliskuuta 2017

Koirakuvaussession satoa

Kuten edellisessä postauksessa mainitsinkin, pääsimme Kaikun kanssa mukaan valokuvaaja Nani Annetten Facebook live-lähetykseen tiistaina 21.3. Teemana oli siis 10 koiramuotokuvaa 10 neliömetrin alueella, huh! Aikamoinen haaste!

Iltapäivästä keli näytti vielä aika huolestuttavalta, kun räntää tuli Vantaalla vaakatasossa, mutta kuvausta kohden kirkastui ja aurinkokin kajasteli lopulta. Oli tosi mielenkiintoista päästä seuraamaan lähietäisyydeltä Nanin työskentelyä. On se vaan niin uskomatonta ja hienoa, kun pääsee näkemään millaisilla näennäisesti pienillä asioilla voi muuttaa  'ihan hyvän' kuvan upeaksi otokseksi. Omassa 'point and shoot' räpsimisessä keskitytään aina kohteeseen, taustan ja ympäristön miettiminen unohtuu joka kerta.

Live streamin voi käydä tsekkaamassa näin jälkikäteenkin alla olevasta linkistä.
Nani Annette Facebookissa

Tässä muutama kuva näytille <3


Suosittelen kyllä lämpimästi koiran muotokuvausta ihan oikealla valokuvaajalla. Näistä jää niin upeita muistoja moniksi vuosiksi eteenpäin. Kaikun pentukuvauksen satoa on esillä eri puolilla kotia ja tästä uudemmasta kuvauksesta on tulossa lisää. Täytyy alkaa kierrättämään esillä olevia kuvia kausittain niin, että mahtuu muitakin tauluja seinälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti