Kaiku ja porukat Instagramissa

perjantai 17. maaliskuuta 2017

Koirakuvausta, NOMEa, agilityä, näyttelyitä

Elämme jänniä aikoja, ihmiset! Kalenteri täyttyy koiramaisista tapahtumista ja sehän tietää kevättä (vaikka ikkunasta näkyykin räntäsadetta). Eli keväällä ja kesällä on tiedossa siis mm. koiravalokuvausta, UMN:n nomekurssia, agilityä, näyttelyä..!

Koirakuvaus: Kaiku pääsi mallikoiraksi Nani Annetten ensi viikon tiistaina 21.3 toteutettavaan Facebook-live lähetykseen. Nanilla on haasteena toteuttaa livelähetyksessa 10 muotokuvaa 10 m2 neliön alueella. Olemme käyneet Nanilla kuvattavana Kaikun ollessa pentunen ja tarkoitus on ollut käydä uudelleen, nyt kun Kaiku on aikuinen. Harmillisesti Kaiku ei nyt ole parhaassa turkissaan (kun tiputtaa aina juuri tähän aikaan vuodesta), joten ehkäpä varaamme kuvausajan loppukesälle tai syksylle. Kaikun pentukuvaukset löytyvät alla olevasta linkista, oi miten liikkistä!! Nanin ottamia kuvia Kaikusta on ripoteltuna ympäri kotia, niin ihania ne ovat. Nani on itseasiassa kuvannut aika paljonkin tollereita, käykää tsekkaamassa Nanin kuvia vuosien varrelta. On kyllä koskettavia, ilmeikkäitä ja vekkuleita hänen kuvansa.

Kaikun pentukuvaus Nani Annettella

Nanilla on muuten aika paljon koiravalokuvaukseen ja editointiin liittyviä opetusvideoita Facebookissa, sieltä kannattaa käydä napsimassa vinkkejä omaankin kuvaukseen.

Nani Annette Facebookissa

NOME: Ilmoittauduimme tosiaan myös UMN:n nome-kurssille. Olen ollut niin hirmuisen saamaton omatoimitreenaamisessa, joten kurssi tekee meille erittäin hyvää. Sen myötä saan taas otteen ja runkoa omatoimitreenaamiseen. Pohdin myös nome-painotteisen kesäleirin buukkaamisesta. Jospa näillä eväillä uskaltaisi haaveilla nome/wt-startista loppukesälle?

Näyttelyt: Näyttelyrintamalla meillä on ollut hiljaista, mutta olen vilkuillut Latvian näyttelyitä kesälle, samalla voisi lomailla siellä suunnille. Vielä en ole ilmoittautunut, mutta eiköhän se ilmokin kohta laiteta menemään.

Agility: Agilityssä on tulossa mielenkiintoinen kevät ja kesä. Harmillisesti seurakaverimme koiralle tuli hieman pidempi ennaltaehkäisevä sairasloma, joten heidän valmennusryhmäpaikkansa vapautui kevään ja kesän osalta. Hakijoita oli useita, mutta onnekkaasti me nappasimme tämän paikan, eli treenaamme huikean Ville Liukan johdolla syksyyn asti! Valkkuryhmän treenit starttaavat meidän osaltamme ensi viikolla.

Uskaltauduimme myös korkkaamaan kolmosluokan viime viikonloppuna 12.3 TAMSK:in kisoissa Tampereella. Kokemus ei ollut niin kauhea kuin olin aluksi pelännyt :D Jännityksen myötä tein kyllä kaikki mahdolliset virheet, joita voi vaan tehdä. Hienoimpana näistä ehkä maalin ohi juokseminen OLETTAEN että koira hyppää viimeisen hypyn. #rookiemistake! Myös juoksunarttujen häiriö oli paha, tämä näkyy C-hyppyradan kolmannen esteen jämähdyksellä. Tuloksena HYL; 5,47; HYL. Kivaa oli kuitenkin, seuraavia kisoja on jo katseltu :)

C-hyppyrata


B-agilityrata

A-agilityrata

TAMSK:illa on hieno live-stream systeemi. Sain meidän suoritusvideot sitä kautta. Kiitos TAMSK:ille siitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti